Когато телефонът ви е включен,  може да ви се обади

...
Когато телефонът ви е включен,  може да ви се обади
Коментари Харесай

Изключвайки телефона си, вие променяте бъдещето

Когато телефонът ви е включен,  може да ви се обади безусловно всеки. Както ваш другар, по този начин и човек, който просто е набрал неверен номер.

Включеният телефон евентуално ни свързва с милиони хора. И те могат да ни повлияят с позвъняването си.

Бъдещето съществува под формата на вероятности за това, което може да ни се случи.

Представете си, че Вселената е компютър, който пресмята всички вероятни сюжети. Когато телефонът е включен, към изчисленията се прибавя възможността  да се направи/получи повикване. На равнището на такива калкулации ние се свързваме с другите хора в едно цяло. Поведението им е обвързано с нашето и назад.

Картината е такава: милиони невидими влакна са опънати от телефона към целия свят. И те ни свързват и държат дружно с други хора.

Изключете телефона – и евентуалното ви бъдеще ще се промени.

На доктрина вие можете да се свързвате с хората с други средства за връзка. Можете да вземем за пример да поискате от инцидентен минувач да се обадите по неговия мобилен телефон. Но достъпът до вас ще стане по-труден.

Представете си, че има свръхразум (Вселената), а ние сме негова  клетка. Ако постоянно сме на линия, това значи, че сме разполагаем на Вселената с цел да ни управлява.

Ето една нормална обстановка: почивен ден е и желаете да поспите по-дълго, само че Вселената би трябвало да ви разсъни по някаква причина. Тя не може да направи това непосредствено. Как да реши казуса с вашето пробуждане? Ами да вземем за пример някой да ви се обади по мобилния телефон и да ви разсъни. Може да е другар или човек да направи неверно набиране. Целта ще бъде реализирана.

Колко пъти сте се събуждали от инцидентни позвънявания?

Можете да изключите мобилния си телефон, с цел да не получите позвъняване. Но стационарният телефон въпреки всичко остава. Изключете го. Задачата за Вселената става все по-сложна.

Аха! Но имате домофон на входа. Съседът може да ви помоли да му отворите. Какво, изключихте домофона? Тогава да ви позвънят на вратата! Ние сме Свидетели на Йехова, а вие желаете да говорите за Бог?

Заглушихте позвъняването? Ъ-ъ … сами усложнявате живота си. Може би би трябвало да ви счупят прозореца? Ще се разсъните ли? Или да потърсим други способи?

И по този начин, през днешния ден в 6 часа сутринта, откакто този текст към този момент бе фиктивен (съвпадение!), се разсъниха от обстоятелството, че нещо прелетя през клоните около прозореца ми (а това е 3-тият етаж на 9-етажна сграда) и … замяука.

Мяукането беше дълго и жално. Погледнах през прозореца и станах фен на „ филм “: Спря кола, двама мъже изскочиха от нея и се разтичаха под прозореца ми. Там те започнаха да търсят източника на мяукането. Намериха, сграбчиха котката, здрава и невредима, и я вкараха в колата с думите: „ Миличкото ми котенце! “

Да се разсъни човек благодарение на паднала котка ми се случва за първи път.

Вселената ще търси способи да доближи до вас.

Средствата за връзки ни вършат налични за въздействието на други хора и до известна степен ни лимитират. Следователно от време на време би трябвало да прекъснете връзката. Станете недостъпни.

„ Трябва да се научите умишлено да ставате налични и недостъпни “, сподели дон Хуан. – Независимо дали желаете или не, само че в настоящия си метод на живот, вие оставате налични от самото начало. Винаги сте открити.

Започнах да стачкувам. Усетих, че животът ми става все по-таен. Той сподели, че не го разбирам. Да сме недостъпни, не значи да се крием или да сме скрити. Това значи да бъдем недостижими, т.е. затворени и предпазени.

– Нека да го кажем по различен метод – продължи той търпеливо. – Няма разлика дали се криеш или не, в случай че всички знаят, че се криеш.

Всички ваши настоящи проблеми произтичат от това. Когато се криеш, всички знаят за това; ти си открит и наличен и всеки може да ти аргументи каквото си желае ”. (Карлос Кастанеда, “Пътуване към Икстлан ”).

В.М.

Последвайте ни в

Знаете ли къде се намира Матрицата на вашия живот?

 

Думата „ матрица “ влезе лексикона  след появяването на паметния научно-фантастичен филм на братя Уашовски (сега – сестри Уашовски). Но би трябвало да се знае, че има и езотерично обучение, наречено Mатрица.  …

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР